بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

درخواست چین برای لغو سریع تمامی تحریم‌ها علیه ایران

درخواست چین برای لغو سریع تمامی تحریم‌ها علیه ایران دیپلمات ارشد چین در وین با بیان اینکه نگرانی‌های ایران درخصوص مسئله تحریم‌ها کاملا مشروع و قانونی است، خواستار قاطعیت آمریکا برای رفع کامل این تحریم‌های غیرقانونی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری شینهوا، وانگ کان، نماینده چین نزد سازمان‌های بین المللی در وین پس از برگزاری دور ششم مذاکرات احیای برجام در جمع خبرنگاران تاکید کرد که خواست ایران برای رفع کامل تحریم‌ها مشروع است.

 

وی در این باره اظهار داشت: آمریکا باید اهمال و تردید را کنار بگذارد و با عزم قاطعانه برای لغو کامل تحریم‌ها (ایران) اقدام کند. طرف‌های مرتبط نیز باید اقدامات مؤثری برای جلوگیری از تکرار خروج آمریکا از برجام یا اعمال مجدد تحریم‌ها اتخاذ کنند.


وانگ تصریح کرد: نگرانی‌ها و درخواست‌های ایران در این زمینه کاملا مشروع و منطقی است. برای بازگشت به پایبندی کامل به برجام ایالات متحده می‌بایست ابتدا تمام تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران و اشخاص و نهاد‌های ثالث را لغو کند. تحریم تسلیحاتی علیه ایران نیز که با برجام و قطعنامه‌های مرتبط شورای امنیت سازمان ملل همخوانی ندارد، باید برداشته شوند.

 

وی ادامه داد: واشنگتن روز پنج شنبه چند تحریم را لغو کرد، اما به نظر می‌آید که این بیشتر وقت کشی است. ایالات متحده اکنون تصمیم سیاسی برای بازگشت به برجام را گرفته است و برای اجران آن، باید تمام تحریم‌های مرتبط را به صورت کامل، شفاف و درست بردارد.

 

این دیپلمات ارشد چین خاطر نشان کرد: همچنین در جریان مذاکرات وین باید اقدامات موثر و عملیاتی برای جلوگیری از خروج خودسرانه مجدد طرف‌های برجام از این توافق و اعمال دوباره تحریم‌ها در نظر گرفته شود.

 

وانگ کان افزود: در این مرحله از رایزنی‌ها این امیدواری وجود دارد که تمام طرف‌ها تلاش‌های خود را دو چندان کنند و رویکردی عملگرایانه برای دستیابی هرچه سریعتر به راه حل نهایی به کار گیرند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار